Home » Szállítási információk

AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK MÓDJA

1. POSTAI LEVÉLKÜLDEMÉNY, EZ CSAK ELŐRE UTALÁSSAL LEHETSÉGES, MELYNEK KÖLTSÉGE 990 FT ( AJÁNLOTT ELSÖBBSÉGI )

2. SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE BUDAPEST ÁGOSTON UTCA 14. SZÁM ALATT VAN LEHETŐSÉG. E MELLETT PEDIG BUDAPESTI DUNGEON LIGÁN VAGY A BEHOLDERES  VERSENYEN , ELŐRE EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES MINDEN MÁS ESETBEN .

3. FOX POST-AL 1490 FT-TÓL.

A SZÁLLÍTÁS DÍJSZABÁSA

A megrendelt árut szerződött partnerünk a Magyar Posta Zrt. csomag,- illetve levélküldő szolgálat szállítja házhoz a mindenkori aktuális postai díjszabásnak megfelelően. Az aktuális díjszabás a Magyar Posta Logisztika honlapján megtekinthető: https://www.posta.hu/postai_dijak

JAVASLATOK A CSOMAGOK ÁTVÉTELÉVEL KAPCSOLATOSAN

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak vagy a postai szállítónak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani! Ha Tisztelt Vásárlónk által át nem vett csomag hozzánk visszaérkezik és annak vételi szándékát felénk írásban 8 napon belül (ennek módja: levél, e-mail) továbbra sem jelzi, úgy regisztrációját töröljük és tárgy naptól számított 12 hónapig webáruházunkban vásárlást nem kezdeményezhet.

ELÁLLÁS JOGA

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 45/2014 (II.26.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult fogyasztó három napig gyakorolhatja az elállás jogát. Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését. A vállalkozó a termék visszaérkezését követően a kormányrendelet értelmében legkésőbb 30 napon belül visszatéríti a termék vételárát a fogyasztó részére.

ELÁLLÁSI JOG GYAKORLÁSÁNAK MENETE

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban (ennek módja: levél, e-mail). Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát.

A megrendelt terméket és cégünk által kiállított bizonylatait (számla, szállítólevél, garancia levél eredeti példányait) postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek Önt, mint a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!

Kiemelten ügyeljen a termék és csomagolásának épségére. A terméket bontatlan, sértetlen eredeti csomagolásában küldheti vissza.

Ha egyéb ok nem akadályozza, úgy a termék visszaérkezését követő harminc napon belül a Vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

Shopping Cart